maanantai 13. elokuuta 2012

Auts!

Omat kynnet on kasvaneet rakennekynsien avulla jo tosi pitkiksi. Kaikki lähestulkoon tuon mittaiset kuin näissä nyt tuo pituus on. Joissakin on vielä hivenen lisäpitutta, mutta hyvää vauhtia on tipit kasvamassa pois. Oma kynsipeti on tosi pitkä! "Kynnen alusta" ei ole oikein enää ollenkaan, vaan kynsipeti ylettyy jokaisessa melkeinpä sormenpäähän asti.
Eilen vielä mietin, että ihme kun ei ole pitkään aikaan katkennut tai haljennut yksikään kynsi.. Ja niin se päivä sitten tuli.. Tosin, tapaturman seurauksena!



Olin suihkussa. Kylpyhuoneen lattialle oli jäänyt saippuaa ja liukastuin siihen... Käsi osui lattialla olevaan mattoon. Se sellainen kova muovimatto, jossa on aukkoja. Aluksi ei sattunut ollenkaan, luulin vain että rakennekynsi irtosi oman kynnen päältä (niinkuin joskus ennen aina kävi). Hetken kuluttua kylpyhuoneen lattia oli vähän punainen ja pikkurilliin alkoi jo pikkuisen kirveltää. Silloin karu totuus katsoi suoraan minua silmiin...
Se oli katkennut!
Pikkurillin kynsi oli katkennut puolivälistä kynsipetiä! Itku pääsi, ei siitä että se sattui, vaan siitä kun olin kasvattanut niitä niin ahkerasti - sitten se meni ja NAPS! ;(




Ajattelin ensin, että puhdistaisin sen ja liimaisin sen takaisin paikalleen :D mutta hetken tutkittuani asiaa, huomasin, että kynsi oli kokonaan irti puolivälistä. Reunoilta se vielä yritti rimpuilla siinä, mutta repäisin kynnen kokonaan pois. Nyt siitä näkyy tuollainen verinen löllöliha ;( Onneksi mulla on aika korkea kipukynnys :D Mieheke meinasi pyörtyä kun näki kynnen... tai siis sen mitä siitä oli jäljellä.





Ja loppujen lopuks pääsin aika vähällä.. Vain yksi kynsi!
Olisi voinut vaikka luita katketa :D
 Mutta tiedättehän, että on ne kynnetkin aika tärkeät ;)
Kynsien pituus ja muoto olivat kyllä juuri oikeat, mutta pikkurillin kynsi ei vain kestänyt tätä tälliä. Nimetön siinä viressä otti myös vähän osumaa, mutta sille ei tapahtunut ulkoisesti mitään. Pieni valkoinen viiva näkyy ja sattui aivan vietävästi, mutta ei katkennut eikä haljennut!
 Kunhan tuo nyt vähän parantuu niin rakennan siihen muotilla vähän suojaa päälle. Nyt siinä on geeliä yläosassa ja alaosa on paljasta lihaa :D







EDIT! 13.8.12

Loppujen lopuksi näppäsin tuosta tuon geelinökäreenkin pois. Kynsi lähti kasvamaan hyvin takaisin. Nyt siinä on jo uusi oma kynsi ja uusi rakennekynsi. Niistä myöhemmin lisää :)



2 kommenttia:

  1. Auau! Mulle kävi samoin talvella, ja ai kun se harmitti, mutta nyt kynsi on jo kunnossa.

    VastaaPoista
  2. Niin.. Mullakin tapahtuneesta on jo kohta 2vko ja uusi kynsi on jo se verran pitkä ja terve, että san tehtyä uuden kynnen :)

    VastaaPoista