sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Tähtisilmät

Kerroin aiemmin, että sain uuden sponsorin tuosta Minuripsmed ripsitarvikekaupasta :) Sain sieltä testaukseen purkillisen erivärisiä glitteri ripsiä, ja nyt ajattelin niitä nyt joulun kunniaksi testailla ;)
 
 
 
 
Glitteri ripsiä saa 10kpl pikkupurkeissa haluamanaan värinä, mutta sitten löytyy myös isompi rasia, jossa on kaikkia kuutta eri väriä. Hopeisilla ripsillä purkeissa on hintaa 1,65e ja muilla purkeilla 1,10e. Rasialla on hintaa 31,60e. Minulle laitettiin nuita hopeisia. Ripset on C-kaarella 0,2mm paksuja ja 13mm pitkiä.
 
En siis itse tee omia ripsiäni. Kiitos näistä ihanista tähtisilmistä kuuluu Katjalle ;)
 

 
 
Itselläni nuo ripset on D-kaarella 0,2mm paksuja ja 15mm pitkiä. Joten ne ei IHAN natsaa sinne niinkn pitäs, koska pituus ja kaarevuus on eri, mutta ihan kivasti ne sinne silti istuu..
 

 
 
Tuolla ulkonurassa niitä on kolme, kummankin silmän ripsissä.
Ja kolme swarovskin kristallikiveäkin sellä kimmeltää :)
 
Lähempä katsoessa huomaa tuon pituus- ja kaarevuuseron, mutta ei se ainakaan minua haittaa :D
 

 
 
 
Ja kauempaakin ne huomaa...
Eikö?
 

 
 
 
Pst. Nuita D-kaaren ripsiä saa tuolta samasta paikasta. Itse en ainakaan Suomesta löytänyt miltää jälleenmyyjältä tai tukulta. Mutta tuolta ne bongasin ;)


4 kommenttia:

  1. Hei ! Tarviaisin pikaisesti apua.. :) Olen aloittelija geelikynsien tekorintamalla. Ensimmäiset kynnet tehneenä.. Kynnen pinta jäi hyvin muhkuraiseksi, mitä tein väärin ? :D Tilasin tekovälineet MiMaxilta ja niiden ohjeiden mukaisesti tein kynteni.. mutta tosiaan kynnen pinta on kaikkea muuta kun sileä ja tasainen. Enkä myöskään ohjeista täysin ymmärtänyt, että missä vaiheessa glitterit yms. hileet täytyy laittaa..
    Kiitos jo näin etukäteen, :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Muhkuraisuuteen voi olla montakin syytä.
      Kun kynsi rakennetaan muotilla tai kun laitat ensimmäisen geelikerroksen tippien päälle, kannattaa muhkurat viilata pois, jos sinulla ei ole ollut käytössä itsestään levittyvä geeli.

      Suosittelen Cesarsin geelejä, sillä ne ovat paljon helpompia työstää, vaikkakin ovat vähän kalliimpia. Mutta ovat myös laadukkaampia. Esimerkiksi tämä Millenium geeli on tosi hyvä alkuun: http://www.cesarsshop.fi/cesars-secrets-millenium-geeli-p-811.html
      Tuo tasoittuu itsestään, eikä valu kynsinauhoille. Ei siis ole niin paljon viilattavaa.

      Toinen syy muhkuraisuuteen voi olla koristeissa. Nyt en pysty tarkkan sanomaan kun et kertonut millaiset kynnet teit, laitoitko koristeita jne enkä ole nähnyt kuvaa.. Mutta jos laitat koristeita, niin ne kannattaa laittaa ensimmäisen geelikerroksen jälkeen, eli kun olet rakentanut kynnen tai laittanut ensimmäisen kerroksen tipin päälle. Tämän jälkeen uusi kerros koristeiden (glitter jne) päälle. Itse usein liimaan kristallikivet vasta lopuksi kynnen pinnalle, siitä ne säihkyvät parhaiten, eikä jää muhkuraksi geelin alle. Mutta glitterit laitan ekan kerroksen jälkeen.

      Ja kun glitter on laitettu ja sen päälle geelikerros, niin sekin kerros kannattaa tasoittaa viilaten, mutta varoen, ettet viilaa niin paljon että glitteritkin lähtee mukana :)

      Toivottavasti tästä oli edes jotain hyötyä :)

      Poista