maanantai 21. toukokuuta 2012

Covering-tekniikka

Kuopion kynsikoulutuksessa tehtiin kynsiä myös Covering-tekniikalla. Ja eilen minun sitten piti testata tätä omiin kynsiin! Ihastuin tähän, koska kynsistä tulee niin kauniit ja ennenkaikkea, terveen näköiset!

Covering siis tarkoittaa 'peitettä' tai 'päällystystä', ja tässä tekniikassa peitetään kynsipedin virheitä tai pidennetään kynsipetiä.


Kynnelle laitetaan ihan tähän tarkoitettua geeliä, yleensä sitä löytyy vaaleampaa ja tummempaa, mutta minä sekoitin niitä kumpaakin keskenään, koska kumpikaan ei käynyt minun ihon väriini.

Nail Creation sarjalla nämä ovat Builder Gel Covering Pink ja Builder Gel Pink, joita itse käytin tässä, koska ne löytyivät tuosta aloituspakista :)






Näissä kynsissä on pidennetty kynsipetiä siis NC Cover Pink geelillä ja hennolla NC Pink geelillä (sekaisin), tehty ranskalainen kärki luonnollisella NC Builder Gel White.

Kynnen väri on kirkas ja puhdas, ulkona auringonpaisteessa kynnet hohtaa ihan eritavalla.. Kynnet hohtaa vähän sinisinä, ja esim diescon uv-valossa ne hohtaa kirkkaan valkoisina ;) 


Mitäpä tuumitte? :)

10 kommenttia:

  1. Vitsit että on nätit kynnet! :) Tuo Cesarsin Camouflage on täysin peittävää ja väriltään se on semmosta puuterin väristä, vähän niinku Sloggi-mummikset. :D

    Rakennetaanko tota kynsipetiä tipin päälle vai ootko tehny muoteilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Selvä se, nyt tiedämme senkin ;) Kiitos sinulle!

      Alla minulla on Cesarsin kirkkaat stilettotipit, jonka päälle olen tehnyt kynsipedin pidennyksen, ja siihen kärkeen 'rakennetaan' sitten tuo ranskalainen kärki :)

      Poista
  2. Mielestäni hyvän näköiset , vaikka itselleni en halua stilettikynsiä. Mutta muuten ne näyttävät upeilta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei ne kaikille tottumusten ja/tai elämäntilanteen tms takia käykään.. Mutta itse tykkään :)

      Poista
  3. Heippa! Etsiskelen täytettä geelivarastoihini, tällä hetkellä käytössä halvimpia markkinoilta löytyviä geelejä ja olen hieman turhautunut niihin.. Ongelmana on, että geeli valuu lähes poikkeuksetta aina kynsinauhoille ja tämän vuoksi haluaisin hieman (.. no todella paljon) jäykempää matskua. Ajattelin amatöörinä kysyä ammattilaiselta, olisko sulla jotain hyviä vinkkejä millaista geeliä kantsis hankkia. Rakennegeeli on tällä hetkellä se akuutein, mutta toki jos pohjalle ja viimeistelyynkin löytyis jotain, niin olis tosi jees!
    Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anni!
      Suosittelen ehdottomasti Cesarsin geelejä ja aineita! Ne ovat laadukkaita, eikä siihen nähden kovinkaan kalliita geelejä muihin markkinoilla oleviin verrattuna!

      Cesarsin Millenium geeli on jäykin Cesarsin geeleistä, joten sillä on helppo aloitella. Täytyy vain muistaa levittää geeli tarkasti ja tasaisesti, vaikka se "tasoittuukin itsestään", se ei kuitenkaan valu! Tämä geeli käy pohjaksi ja rakennegeeliksi, eli ennen tätä et välttämättä tarvitse mitään muuta geeliä.
      Sen löydät täältä: http://www.cesarsshop.fi/cesars-secrets-millenium-geeli-p-811.html

      Viimeistelygeeliksi suosittelen Cesarsin Sealing geeliä, joka on melko notkeaa ja siksi helppo levittää viimeiseksi pinnaksi. Tämä geeli estää ilmaantumisen ja kynsien irtoilun reunoilta, joten tämä on tosi suosittu!
      Geelin löydät täältä: http://www.cesarsshop.fi/cesars-secrets-sealing-geeli-p-812.html

      Toki Cesarsilta löytyy myös muita geelejä, kuten muotoilugeeli ja huoltogeeli, jotka myös käyvät rakennegeeliksi, mutta ovat paljon notkeampia. Ja erikoisuksiin löytyy camouflage ja make up pink geeli. Ranskalaiseen manikyyriin ohut kynsilakkamainen valkoinen ja luonnollisempi valkoinen muotoilugeeli.

      Nuita Cesarsin kaikkia geelejä pääset tarkastelemaan täältä: http://www.cesarsshop.fi/geelisysteemi-geelit-c-40_76.html

      Kannattaa samalla hankkia kunnon pohjustusaineet, että kynnet kestää. Cesarsin Nail Prep ja Primer kannattaa ainakin omistaa. Ilman pohjustusaineita kynnet eivät tule kestämään!
      Nail prep: http://www.cesarsshop.fi/super_search.php?search=nail+prep
      Primer: http://www.cesarsshop.fi/cesars-secrets-primer-p-819.html

      Itse käytän näitä ja omistan tällähetkellä kaiken muun paitsi rakennegeeli valkoisen ja tuon camouflagen:) Ovat siis todettu hyviksi! :)

      Autan mielelläni jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä! :)

      Poista
  4. Kiitos paljon vastauksestasi, tuosta oli kyllä PALJON apua! :) Nyt onkin hyvä syy lähteä shoppailemaan ;)

    VastaaPoista
  5. Moikka! Löysin blogiisi sattumalla googlen kautta - mahtavia juttuja täällä :) Mulla on hakusessa tuommonen peittävä neutraali geeli, jolla voisin tehdä tipin päälle kynsipedin pidennyksen. Käytän geelilakkoja ja niiden bonderia. Voisikohan tuo ceasarin make up toimia geelilakkojen kanssa, mitä luulet? Olen temppuillut rakennekynsimaailmassa vasta vähän aikaa, mutta geelilakat olen kokenut itselleni parhaiksi enkä toistaiseksi ole hankkimassa tavallisia geelejä lisää - niitäkin pari purkkia jo tyhjensin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      No, voihan geelilakkauksen tehdä rakennekynsiinkin, niin miksikä ei toimisi. En ole itse kokeillut, mutta kokeilemalla se selvii :)

      Poista