sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kuulumisia

Tässä on pieni tauko ollut taas bloggaamisen suhteen, mutta elossa ollaan ja täysillä porskutetaan! Avasin Kynsistudio Belldaman 3.5. ja siitä asti on pitänyt tehdä töitä aika lailla aamusta iltaan :) 

Haluaisin tässä samalla esitellä muutamia kynsiä :)

Tässä omat "LEIJONALÄTKÄ" -kynnet Suomen jääkiekkojoukkueen kannustusta varten ;) Sieltä löytyy Konad -leimoja sinisellä ja valkoisella ja MM 2012 maalaukset, sekä aitoja Swarovskin kristalleja.




 Ja sieltä löyty valkoiset Konad -leimat ja taas Swarovskeja <3





Tässä nuo ylläolevat ilman Swarovskeja.





6 kommenttia:

  1. Hienoja! :)

    Ootko tehny omas muoteilla vai tipeillä?

    VastaaPoista
  2. Kaikki nuo on stilettotipeillä :) Alimmaiset kirkkailla, joihin itse maalattu ranskalainen kärki ja SUOMI-kynsissä onkin ranskalaiset stilettotipit jo valmiina :)

    VastaaPoista
  3. Upeita kynsiä ja mahtava blogi sulla! Missä välissä leimaat nuo kuviot? Onko leimattu karhennetulle pinnalle vai sealerin päälle? Onko päällä vielä uusi sealer?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä laitan leimaukset kun olen rakentanut kynnen ja teen "loppukarhennuksen" ennen super gloss geelilakkaa. En käytä mitään sealereitä. Ihan siis karhennetulle pinnalle ja geelilakka päälle. Näinollen kuvioita on helppo vaihtaa kun kyllästyy, ei tarvii koko kynttä viilata puhki.

      Ja siksi super gloss geelilakka, koska konadin oma päällyslakka suttaa kuviot. Ja tuon alla kuviot kestää niin kauankuin pitää, koska tuo uv-lakka on kova ja kestävä.

      Poista
  4. Kiitos paljon neuvoista! Täytyy kokeilla!

    Tervetuloa vierailulle:
    http://kynsisalonki.blogspot.fi/

    VastaaPoista