torstai 27. elokuuta 2015

Kätevä emäntä

Aikaisemmin kesällä avomieheni joi kahvia meidän takaverannalla yhtenä aamuna ja sanoi, että "tämän lähemmäs kesämökkiä ei meidän töllissä pääse!" . Silloin tuo takaveranta oli suoraansanottuna p*skan ja pölyn ja hämähäkinverkkojen peitossa. Itseäni ei sinne huvittanut koskaan edes mennä... En uskaltanut. Oli niin likainen ja epämiellyttävä paikka.

  
Ajattelin ottaa hiljaisen "haasteen" vastaan ja näyttää miehelle, että kylläpäs muuten pääsee! ;) Yks kaunis kesäpäivä kuitenkin sitten siivosin, ja samalla ajattelin putsata tuonkin sikolätin. Lattiasta kattoon hinkkasin ja puunasin.. Vein ylimääräiset tavarat (sitä lähinnä pidettiin ylimääräisten tavaroiden säilytyspaikkana...) pois ja vähän sisustin kodikkaammaksi.. Tai oikeastaan mökkimäisemmäksi.

Toteutin tuon ehostuksen sillä välin kun mies meni käymään kaupungissa kaupalla.. Takastullessa kerroin, että minulla on yllätys , ja talutin hänet takaverannalle silmät sidottuina. Siellä odotti kahvit ja välipalasmoothiet kynttilöineen ja kaikkineen! ;) Oliko vähän lällyä? :D

Jälkeenpäin vähän harmittaa kun ennen-kuvia en edes tajunnut ottaa, koska tuo idea tuli niin extempore, mutta jälkikäteen otin kyllä kuvia. Kovin kaunista siitä ei saanut, mutta olempahan tuon jälkeen uskaltanut itsekin juoda kahvia tuolla... Ilman että on tarvinnut pelätä ylimääräisiä vieraita (hämähäkkejä).





Tämä takaveranta on siinä mielessä myös kiva paikka, että se on oikeastaan meidän pihassa ainoa paikka mistä ei näy punaista navettarakennusta, kun oikeassa kulmassa istuu ja katsoo ulos. Keittiön, olohuoneen, makuhuoneen ja pikkuhuoneen ikkunoista kotoa sisältä, näkyy joka paikassa vain punaista lautaseinää.. Takaverannalla näkee kahvia juodessa vähän muutakin :)



Kiva siitä omasta mielestä tuli, ja mikä tärkeintä, mies tykkäsi myös! <3
Oikeastaan siitä tulikin vähän mökin näköinen, vai mitä mieltä sinä olet? :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti