sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kynsitarvikkeet

Esittelen tässä tällä hetkellä pakistani löytyvät kynsitarvikkeeni. 


 

Ihana barock -tyylinen valkohopea pakki!

Tässä näkyy koko pakin sisältö. 
Kyllä, kaikki mahtuu sinne, ja vielä jäi koristekasetit esittelemättä ;)


 


Pakista löytyy:



Tässä näkyy siveltimiä, harja, kynsinauhatyökalu, kynsinauhaleikkurit, viiloja, bufferi, koristeita, tippiliimaa, tippileikkurit, dotting tooleja, sakset, koristelusiveltimiä, muotteja, desinfiointiaine, swatchaustikkuja ja tuollainen alusta, johon sekoittelen aina glittergeelejä ja värejä. 







Nail Creationin Cuticles on holiday -kynsivesi, jolla saa kynsinauhat irti kynnestä ennen rakennekynsien tekemistä / huoltoa. Cesarsin Nail Prep heti seuraavana, joka ehkäisee bakteereja ja kynnen kuivumista. Primer pohjustamaan kynttä, ennen geelejä, jotta geelit pysyvät. Lift Ex -huoltoaine, jota laitan huollossa ilmaantuneisiin reunoihin. Tämä aine häivyttää ne, ja kynsiin ei jää niin paljon viilattavaa. Nailfixin Bonding geeli pohjustamiseen. Nailfixin kynsiliimaa tippien kiinnittämiseen. Päällysgeeliä viimeistelyyn, Nailfixin kynsinauhaöljyä ja NC Elegance timanttiglitter päällyslakkaa. 




4x 9W UV-uuni. Muutaman vuoden vanha, mutta pelittää vielä hyvin!




Kynsipora, jota ilman en varmaan enää tekisi kynsiä. Kyllästyin jokus siihen ainaiseen viilaamiseen, että hankin tämän! Ja oi että, kun homma helpottui tosi paljon. Käytän tätä aina kun teen huoltoa itselleni.



Tässä tällähetkellä käytössä olevat geelit: Nailfix Ultra White geeli, Nailfix Cover Pink geeli, Nail Creation builder geeli ja Nail Creation Flexi Gloss -päällysgeeli. Jälkimmäisiä NC:n tuotteita ei saa kuin kynsitukusta Kinnuselta, jos on käynyt heidän kurssinsa. Siksi en niitä linkittänyt. 

Olen vuosien varrella kokeillut monia eri geelimerkkejä, mm. Cesars Secret, Universal Nails, Noname, Mimax, Millenium, Nail Creation, Nailfix, Vylet Nails.. Onhan niitä. Itse olen todennut käytössä parhaaksi tähän asti kokeilemistani merkeistä ehdottomasti Nail Creationin geelit, mutta siinäkään merkissä kaikki ei ole parasta.

Mielestäni parhaat builderit löytyy NC:ltä, mutta Nailfixillä on parempi cover pink geeli ja "alusgeeli", joka toimii samalla primerinä! Yhteen aikaan liputun kovasti Cesars Secretin nimeen, mutta jostain syystä itse altistuin niille niin paljon, että minulle alkoi tulla allergisia oireita niistä. Ei tarvinnut kuin pikkuisen koskettaa ihoa, vaikka siirtämällä pikkuisen tahmaista geelipurkkia pakissa, alkoi sormia kutittaa ja tulla pienenpieniä vesikelloja! Mutta kenellekään muulle niistä ei sitten tullut mitään. Ne geelit oli siihen asti suosikkejani, ja käyttäisin varmasti vieläkin, jos pystyisin :)




Värigeelejä minulla on ollut jos minkäkinlaista merkkiä, niiden suhteen en ole mitenkään merkkiuskollinen. Jos nään jossain kivan värigeelin tai glittergeelin, ostan sen! ;) Mutta on näissäkin tietysti suosikkeja! Hyviä väri-/glittergeelejä laadultaan olen löytänyt Baehr:lta, Universal Nailsilta ja Mimaxilta. 




Koristelakkoja ja -maaleja on tällainen rivi. Siinä on Orlyä, Vintage Nailsia, Konadia ja Art Clubia.

Tästä puuttuu vielä kaikki koristeeni, mutta voin tehdä niistä joku kerta postauksen erikseen. Samalla voisin esitellä myös värigeelini lähemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti