sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kauneuden työkalut

 Ajattelin esitellä tässä omat "kauneuden työkaluni". Minulla on vähän paremmat "juhlameikit" ja arkimeikit erikseen. Parempia meikkejä käytän silloin, kun jaksan ja ehdin panostaa meikkaamiseen, tai silloin kun täytyy näyttää mahdollisimman hyvältä. Arkimeikkejä käytän tietysti arkena, ja silloin kun on kiire meikata tai ei jaksa juurikaan panostaa.



Paremmat meikit löytyy ihanasta hopeavalkoisesta meikkipussista, joka on Make up storesta.




Meikkipussukasta ensimmäiseksi löytyy peitevoidepaletti ja pieni sivellin. Tämän ostin Make up storesta. Silloin oli tarjouksessa tämä paletti, sivellin ja pieni pussukka molemmille. 




Oriflamen Giordani Gold-sarjan meikinalusvoide ja meikkivoide. Meikkivoide on sävyltään light ivory. Tämä on ehkä kaikista kokeilemistani meikkivoiteista lähimpänä, joka sopii ihoni sävyyn. 

Aurinkopuuteri on myös Oriflamelta. Tuossa ihanassa puuterissa on häivähdys kimalletta päällä, näyttää iholla valtavan ihanalta! Harmi vain, ettei kimalletta ole kuin vaan tuossa päällä. Jonkun aikaa käytettynä kimalletta ei enää ole. Siksi säästelenkin tuota aina "erikoistilaisuuksiin". 




Oriflamen meikkisiveltimiä minulla on jonkun verran. Puuteri-/puuterihelmisivellin on kivassa hylsyssä, niin se ei töhrää pussukassa ollessasn mitään. 

Meikkivoidesivellin on uusi tuttavuuteni, sen käyttöä vasta opettelen. Tähän asti olen käyttänyt meikkisientä, mutta siinä menee meikkivoidetta tosi paljon turhaan hukkaan, sillä sieni oikeasti imee voidetta itseensä! 

Luomiväri- ja häivytyssiveltimet on tuttuja, mutta ne täytyi taas uusia kun entiset menivät niin huonoon kuuntoon. Tämä Oriflamen "tyyny"-luonivärilevitin on kiva, kun siimä tulee mukana aina toinenkin vaihto"tyyny". 

Naamioita en yleensä paljoa käytä, mutta nyt tilasin muutaman, sekä myös naamiosiveltimen. 



Nämä luomivärit myös Make up storesta. Vaaleaa käytän yleensä pohjustukseen ja laitankin sitä aina kulmakarvoihin asti. Tuo sävy hyvä myös luonnolliseen päivämeikkiin arkena. 

Tummaa käytän joko koko luomella tai ilta-/juhlameikissä luomen ulkonurkkien varjostuksissa. Hyvä pigmentti!

Pienin nuista luomiväreistä on vaalea glitterluomiväri. Vaikka glitteriä onkin tosi runsaasti, se kestää luomella hyvin, eikä värise. 




Tässä näkyy sävyt vähän huonosti, mutta kuitenkin. 




Tässä uudet tuttavuuteni. Yleensä olen käyttänyt vaan poskipunaa, mutta nyt olen opetellut käyttämään myös näitä. 

Vasemmalla varjostuksiin käyttämäni väri ja oikealla voidemainen korostusväri. Vaalea, joka taittaa vähän vaaleanpunaiseen. Tuota sipaisen aina poskipäihin, silmän ulkonurkkiin ja kulmaluulle. Aivan ihana tuote! Näitä hankin ehdottomasti lisää! :)



Tämä kulmakynä on vähän voidemainen, mutta ei tahraa kuitenkaan niin pahasti kuin "normaalit" kulmakynät. Minun mielestä tämä vähän jähmettyy kun sen laittaa kulmiin, jää vähän "kovaksi" siis. Tykkään! Tuo kynä pää kuitenkin on huonompi muihin verrattuna. Teräväksi tätä ei saa muutoin kuin jääkaapissa vähän aikaa viilentämällä ja sitten teroittamalla. Sävy kuitenkin on todella paljon mieleeni, siksi tästä pidän. Mukana hieman helmiäistä, joka antaa kivan säväyksen!




Arkimeikeillä on GUESS:in ihana pinkkivalkoinen pussukka. Täällä on sellaiset meikit, joilla meikkaan arkena kun lähden töihin, tai silloin kun en muuten vain ehdi tai jaksa juurikaan panostaa meikkaamiseen.




Ihan ensiksi sieltä löytyy Natural Coden meikkivoiteet Creme ja Toffee. Käytän näitä molempia yhdessä, koska en ole tästä sarjasta löytänyt vain yhtä iholleni sopivaa sävyä. Näistä kahdesta kuitenkin saan sekoittamalla itselleni sopivan sävyn. Tämä meikkivoide on ollut käytössä yleensä sen takia, että se on suht edullinen ja helposti saatavilla. Töissä ei tarvitse näyttää kummoiselta, mutta haluan silti aina vähän meikata. :) 

Puuteri on myös Natural Coden ja sävy on toffee. Tuo sävy on minulle vähän tumma, mutta mieluiten käytänkin vähän tummempaa. 

Poskipuna minulla on Nee make up Milano -sarjasta. Se oli niin tuhruisen näköinen jo, että en viitsinyt siitä laittaa kuvaa! :D




Luomiväripaletti on Oriflamelta. Yleensä käytän pelkästään koko luomella tuota helmiäisbeigeä. Joskus muitakin. Tälläkin paletilla olen usein tehnyt juhlameikit ym, kun ei ole nuita hienompia meikkejä ollut.

Valkoinen pieni paletti on Nee Make Up Milanolta. Sitä käytän silmän sisänurkissa, keskellä luomea korosteena ja kulmaluulla. Joskus laitan myös silmän sisänurkkaan alaluomellekin häivähdyksen. 

Eyeliner on tussimainen. Se on suosikkini. Tussilla jälki on tarkkaa ja sillä on helppo tehdä rajaukset. Muitakin rajaustuotteita olen kokeillut, mutta tämä on jäänyt käyttööni. Tussissa on se huono puoli, että se menettää värinsä melko pian. Eli siis musta väri ei ole niin musta enää luomella, kun tussia on muutaman kerran käytetty. Sen pitäisi kokoajan olla "tuliterä" , jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. 




2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla! :) kurkkaathan minunkin? http://justsaraslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista