maanantai 1. joulukuuta 2014

Elikkä tosissaan, mikäs hemuli se sinä olet?

 Elikkä tosissaan, kukas se täällä nyt sitten nykyisin kirjoittelee?

Pakko sanoa, että nuo aiemmat kirjoituksen on niin karmeata luettavaa että ihan silmiin sattuu. Toivotaan, että tästä lähtien tulee vähän kivempaa tekstiä ja mielenkiintoisempaa asiaa. En tietenkään voi taata, mutta yritetään kovasti ;)

Olen 22-vuotias nuori nainen Varkaudesta.
Asun maalla pienessä omakotitalossa avomieheni ja ihanan pienen chihu-neidin, Bellan kanssa. Lisäksi pihapiiristä tällähetkellä löytyy kolme valloittavaa shetlanninponia. Lapsia ei meillä ole, mutta eläimet ja harrastukset pitävät kyllä huolen siitä, ettei vapaa-ajanongelmia ole ;)

Olen vakituisesti päivät töissä, mutta vapaa-ajallani sisustan, treenaan kuntosalilla, lenkkeilen, väkerrän rakennekynsiä, meikkaan, teen ripsienpidennyksiä, puuhastelen ponien kanssa ja teen tallitöitä, sekä shoppailen !

Tässä blogissa aion jatkossa kertoa elämästäni ponien ja koirani kanssa, salitreeneistä ja laihdutuksesta sekä kuntoilusta ylipäänsä, sisustusideoita ja kuvia omista sisustuksista, meikkaamisesta, rakennekynsistä ja ehkä joskus myös ripsienpidnnyksistä. Shoppailu on lempipuuhaani, joten siitä riittää myös juttua aivan varmasti ;)

Palailemisiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti