torstai 4. joulukuuta 2014

Siivousta



Jouduin tuossa maanantaina jäämään sairaslomalle, niin tässä kotona ollessa on joutanut pohtimaan ja tekemään vaikka mitä koneella, kun ei juuri pysty mitään muuta tekemään. Ihan ensiksi, jaon blogini kolmeen eri blogiin, kun tässä aiemmassa blogissa tuntui kaikki asiat menevän vähän sekaisin. Oli rakennekynsiä, sisustusta, poneja jne.

Nyt on poneille ja chihuille oma blogi, jossa kerron arjesta niiden kanssa ja samalla pääsee seuraamaan matkaani shettis- ja chihukasvattajaksi. Molemmat ovat olleen jo kauan oma pieni salainen haaveeni. Enää se ei kovin salainen ole, mutta haave kuitenkin. :) Tuo blogi löytyy osoitteesta: Dreaming in Meadow Stream.

Kynsiä, ripsienpidennyksiä, meikkauksia ja sisustusta löytyy sitten tästä blogista. Rakastan yli kaiken myös shoppailua, joten tämää blogi mielestäni sopisi parhaiten myös ostosteni esittelyyn. Jos asia kuitenkin häiritsee, niin siitäkin saa nostaa älämölön :) Samalla kun tein blogimuutoksia, uudistin vähän blogin ulkonäköä ja tein uuden bannerin. Eihän se kovin ammattimainen ole, sillä harjoittelen vasta tuon kuvankäsittelyohjelman käyttöä. Tuo banneri on vasta toinen tekemäni, mutta kelvannee nyt sen aikaa, että osaan kunnolla käyttää Ensimmäinen bannerihärpellys meni tuonne ponien blogiin.

Kolmas blogi käsittelee sitten enemmän minua itseäni, fitness-lifestylen tavoittelua, ajatuksia ja etenemistä omassa henkilökohtaisessa projektissani. Tuo blogi löytyy jatkossa osoitteesta: Tähtäimessä tulevaisuus.  Siellä ei vielä ole mitään, mutta enköhän senkin saa tässä pikapuoliin valmiiksi.

Postailuehdotuksia, kysymyksiä , palautetta yms saa laittaa kommenttina, tai sähköpostiin: tuvih@hotmail.com

Otan niitä enemmän kuin mielelläni vastaan. Toivepostauksia on kiva kirjoitella sillon, kun ei oikein itse keksi mitään kirjoitettavaa, mutta aikaa on! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti