perjantai 28. elokuuta 2015

Kotikolo

Tuli mieleeni, kun tuossä yhdessä aikaisemmassa postauksessa kerroin takaverannan muutoksesta.. 2013 kevät-talvella olin töistä pakkolomalla 3kk ajan ja tein kotona pientä pintaremonttia sisällä sillä aikaa. Minun ja avomieheni nykyinen koti oli ennen mummoni ja ukkoni talviasuntona. Me muutettiin avomiehen kanssa tähän 2011 kesällä, kun ukko ja mummo rakenti kesäasunnostaan talviasuttavan ja jäivät sitten pesimään sinne. Tämä "pikkumökki" oli silloin melko pimeä, kauttaaltaan puunvärisen sisustan peitossa ja kaikki sanoivatkin tätä sellaiseksi "rotan koloksi". :D 

Halusin kodista enemmän omannäköisemme, otin pensselin kauniiseen käteen ja aloin hommiin!



Keittiö: 










Keittiön ja olohuoneen välitila:







Olohuone:






Eteinen:




Ja vielä viime jouluna Tapaninpäivänä saatiin avomiehen kanssa ajatukseksi (tai siis minä sain... ja mieskin joutui töihin :D ), että saunan eteinen/pukuhuone on myös saatava vihdoin ja viimein valmiiksi! :D Sitä alettiin illalla työstämään, ja oli seuraavana iltana valmis! :)






Vielä se on kuvien jälkeen sen verran muuttunut, että ensimmäisen (ennen-kuvan) kuvakulmasta katsottuna tuohon vasemmalle, mitä kuvassa ei näy.. Tuli uusi pesukone ja Ikean musta korkea hyllykkö pesuaineille ja vaatteille. Laitan siitä kuvaa jossain vaiheessa, kunhan tuo huone on siinä kunnossa siivouksen jälkeen taas, että kehtaa julkaista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti