sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Tekevälle sattuu

Tämä aamu alkoi ihanasti, oltiin koko perhe kotona ja hengailtiin rauhassa. Vauva heräsi 6 aikaan syömään ja nukuttiin vielä 9 asti. :) Vauva on alkanut nyt nukkumaan paljon pidempiä yöuniakin. Normaalisti arkena 21-07. :) Ihana kun saa itekin nukkua pidempään. :) Jaksaa ihan eritavalla! 

Isimiehellä on tänään synttärit ja siinä aamulla kokkailin hänelle aamupalaa. Tein raejuustosta ja rahkasta sekoituksen johon lisäsin vähän makeutusainetta. Kasasin hienoon lasiin kerroksittain sitä ja mustikkapilttä. Loput aamupalasta sheikkeriin sotkuksi :D Oli muuten hyvää. Näin tuon ohjeen joku aika sitten jossain, mutta nyt en kyllä kuollaksenikaan muista että missä.. 

Aamupalan jälkeen oli tarkoitus lähteä salille yhdessä, mutta mummulla oli selkä niin kipeä, että jätin sit itse menemättä että isi kuitenkin pääsee.. Käytiin Maunon kanssa mummulassa kylässä sillä aikaa :) Tuolla reissulla hurahtikin useampi tunti.. Kotiin tullessa aloin tekemään isimiehelle synttäri-illallista.. Olin ajatellut paistavani naudan sisäfileet ja tekeväni itse lohkopottuja ja salaattia. Puolet potuista ajattelin siivuttaa nicerdicerilla ohuiksi sipseiksi ja tehdä dipin maitorahkasta. No, ei menny ihan niinkuin strömsössä taas.. Ekan potun kohdalla tuli joku keskittymisen herpaantuminen ja siivutin samalla puolet oikean käden nimettömän sormenpäästä.... Kynnen tilalla on nyt monttu sormi on puolet ohuempi siltä kohtaa.. Vielä 8h tapahtuneesta sormi vuotaa niin paljon, ettei oikein mikään saa tyrehtymään tuota vuotoa. Pari tuntia vaihtelin tuppoa ja kylmäsin ja pidin koholla, mutta verta vaan suihkusi. Kotona oli tosi vähän sidetarvikkeita ja kello oli jo sen verran että apteekit oli kiinni.. Kävin sitten EA:ssa kun ei alkanut tyrehtymään, mutta turha reissu oli. Ei sille voinut mitään tehdä kun on niin iso pala pois, ettei voinut ommellakaan. Muutaman pienen lapun sain matkaan, mutta niistä tuli läpi jo heti kun kävelin EA:sta ulos... Hieno illallinen vaihtui nopeaksi hotkimiseksi ennen lähtöä, kun alkoi olla jo niin nälkä.. ;(

Tulin kotiin ja jatkoin hommia, mutta reenit jäi väliin tältä illalta ;( En uskaltanu alkaa enää tempomaan kun huimasi ja oli tosi huono olo. Olin suunnitellut kotitreenin valmiiksi, kunhan vauva menee nukkumaan. Täytyy ehkä odottaa että toi verenvuoto tyrehtyy ensin. :D 

Illalla Mauno meni kiltisti nukkumaan ja isimies lähti tuohon "navettaan" korjaamaan autoa. Takalasi oli hajonnut yks päivä työpäivän aikana ja jarrulevyjä ym kuluvia osia siinä myös vaihdettavana. Olin ajatellut, että olisi vietetty mukava loppuilta pitkästä aikaa ihan vaan olemalla, mutta tuo EA-reissu vähän sotki suunnitelmia ja kaikessa menikin sitten vähän pidempään. Isimies tuli navetasta vasta yhden aikaan yöllä. Ehkäpä joku toinen viikonloppu sitten :) 

Toivottavasti sun viikonloppu on mennyt kivemmissä merkeissä :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti