torstai 24. syyskuuta 2015

Pala taivasta - ja Forcea

Hullu päivä töissä.. Jalat ihan makaroonia kun käytännössä 8h ollu jaloillaan ja sinkoillut paikasta toiseen parinkymmnen kilon metallikappaleet sylissä. Välillä juosten. :D Nyt on pakko sanoa, että kävi hetken pienessä mielessä, että en jaksa jäädä enää työmatkalla salille vaan haluun suoraan kotiin syömään ja nukkumaan... Ja kuinkas kävi?




No menin salille ja tein n. 30min kokokropan pikatreenin! Perskules että on voittajafiilis.  Yleensä jos ei jaksaisi tai huvittaisi lähteä treenaamaan, ajattele sitä fiilistä mikä treenistä tulee ja sitä voittajafiilistä mikä siitä tulee kun on ensin ajatellut skippaavansa, mutta menee sitten kuitenkin. Tänään oli taas sellanen "onneks mä tulin" -fiilis salin pukkarissa kun otin pyyhin hikeä otsalta ja heiluttelin sheikkeriä. 

Ei kyllä tartte paljon unta ootella kun kohta tuonne untuvapeiton uumeenin vajoan. :) Se on kun hyppäis pehmeen kumpupilven kyytiin ajelemaan. :D




Eilen tein fitnessjuustokakkua jähmettymään ja tänään töistä tullessa sitä vähän kahvin kanssa maisteltiin. On kyllä taivaallista! Eihän se ihan sille valkosuklaajuustokakulle maistu, mutta vaniljajuustokakulle kyllä. Eikä kyllä sen jälkeen tehnyt enää mitään herkkua mieli. Vei  makean/herkun himot ihan samantien :) Toimii! Resepti on salainen PT:n antamista ketoosiohjeista minun ruokavalion mukaan laskettuna, mutta idea on sama kuin esim TÄSSÄ

Makrothan tuossa heittää häränpyllyä.. Rasvaa on ihan hirveästi, mutta tarkoitus ei olekaan syödä koko kakkua, vaan todella pieni pala alituisen hirveään herkkunälkään ja makeanhimoon. ;) Parempi vaihtoehto kuin keksinmuru-valkosuklaakakku tai kilo irtokarkkeja ja suklaata. ;) 



Sain tänään testattavaksi Sportsnutritionilta Force Recovery palautusjuomaa SUKLAA-TOFFEE -makuisena ja Force Iso Whey Pro proteiinia mustikan makuisena, johon lisätty runsaasti BCAA. Linkeistä pääset tarkastelemaan tuotteita paremmin ja voit tilata ne itsellesi ;)

Purkit ovat edullisia, isoja ja riittoisia. Proteiini on 19,90e / 800g ja palautusjuoma tällä hetkellä tarjouksessa 24,90e  (norm. 27,90e) / 1000g. Hinta ei varmasti kirpaise köyhemmänkän treenaajan rahapussukkaa. Whey purkista saa yli 26 (30g) annosta ja palautusjuomasta saa 20 (50g) annosta tai 40 (25g) annosta. Junioreille suositellaan tuota kevyempää annostusta. ;)


Tein yhden mitallisen sekoitukset veteen kumpaakin ja maistelin. Palautusjuomajauhe tuoksui aivan taivaallisen hyvälle! Ensimmäisenä makuhermoille puski toffee, ja jälkijunassa suuhun jäi ihana suklaan maku. Joskus suklaiset proteiinit tai palautusjuomat maistuu tosi jauhoiselle, mutta tässä maku oli ihanan pehmeä ja melko makea. Tästä minä tykkäsin! Tuote on makeutettu dekstroosilla. Tarkemman ravintosisällön voit lukea verkkokaupan sivuilta. 


Iso Whey Proteiini on miedon mustikkainen veteen sekoitettuna. Maitoon ehkä parempi. Itse en ole kovinkaan mustikan ystävä, mutta tämä oli tähän astisesti paras mustikan makuinen lisäravinne, jota olen maistanut. Ei puistattanut eikä sylettänyt :D Jos tykkää mustikasta, varmasti tykkää tästäkin. Hieman mustikkamaitomainen maku, vielä kun tekee juoman maitoon. :) Lisäksi vielä todella vähähiilihydraattinen. Tarkemman ravintosisällön tuotteesta löydät sivuilta.

Sitten eikun tilailemaan ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti