maanantai 7. syyskuuta 2015

Pois mukavuusalueelta


Olen viimeaikoina paininut paljon asioiden kanssa, missä täytyy poistua omalta mukavuusalueelta. Se on ajatuksena tosi pelottavaa ja toteutuksena tosi haastavaa. Jälkikäteen kuitenkin tosi palkitsevaa.

Puntarissa on viimeaikoina ollut paljon eri vaihtoehtoja tulevaisuutta ajatellen.. Mulle henkilökohtaisesti on vaikeaa poiketa kaikesta tutusta ja turvallisesta. Oli sitten kysymys työasioista, treeneistä, rutiineista, kynsistä, mistä vaan. Niinhän sitä sanotaan, että "vaihtelu virkistää" ja kaikki on niin "uutta ja jännää". No tottahan se on. Mutta ihan perkustin pelottavaa!

En nyt sano sen enempää vielä mistän muusta, pidetään hulluja jännityksessä.. Mutta tässä nyt kuvia yhdestä mukavuusalueelta poistumisesta. Yleensä mun kynnet on tosi hillityt ja neutraalit. Useimmiten ranskalainen joillain hempeillä pinkeillä yksityiskohdilla tai perus ranskalainen hirveellä määrällä timantteja.. tms.

Tälläkertaa löysin netin syövereistä aivan ihanat pinkit kynnet ja päätin tehdä niistä oman versioni, koska samanlaisia en halunnut tehdä, enkä löytänyt edes samoja värejäkään.





Näissä nyt käytetty Mosaicin 18 Silk Cherryä värigeelinä. Kynnet rakennettu käyttäen Mosaicin Natural+ builder geeliä (kynsissä joissa ei koko petiä peittävää värigeeliä), kaikissa rakennegeelinä Crystal builder geeliä ja päällä Flexy clear-geeliä, Viimeistelyyn Flexy Top Geeliä.






Kuvat ei aivan anna oikeutta tuolle värille, mutta koitan saada jossain vaiheessa ikuistettua kynnet niin, että oikea värikin näkyy. Tällähetkellä käytössä vain puhelimen kamera. Suunnitelmissa kuitenkin hankkia blogia varten oleviin kuviin ihan kunnon kamera :)





Tämä oli oikeastaan ensimmäinen kosketus Mosaiciin noin niinkun itse tehneenä. Minulle on kerran tehty kynnet Mosaicin geeleillä, mutta nyt tein eka kertaa itse. Mosaicia on paljon hypetetty ja ylistetty, mutta mun mielestä ne nyt ei ihan hirveästi eroa esimerkiksi Nail Creationin tai Cesarsin geeleistä. Kaikissa kesto ja työstettävyys on melkeinpä samaa luokkaa, ja hintakaan ei oikeastaan nosta mitään näistä merkeistä millekään jalustalle. Voin ehkä antaa paremman mielipiteen myöhemmin, kunhan olen enemmän tutustunut Mosaiciin.

Nail Creationilla on myös olemassa Flex Gloss geeli. Flexyllä tulee joustavammat ja "kolhuja anteeksi antavammat" kynnet, mikä mun mielestä on ihan hyvä ominaisuus ja siksi tykkään käyttää niitä. Tarvitsen käsiäni paljon työssä ja vapaa-ajalla, joten kynnetkin on kovassa käytössä ja niiden tulee kestää! :)

Viime viikolla tilasin nuo geelit Mosaicilta ja tein myös uudet tilauksen Cesarshopista. Tässä tuotteet, jotka päätyivät minun ostoskorin kautta kotiin hypisteltäviksi:








Mitäs pidätte kynsistä?
Onko oma suosikkinne Mosaic vaiko joku muu?

Mikä olisi paras edullisen hintaluokan kamera satunnaisiin kynsikuvailuihin ym tärkeisiin kuviin, ehdotuksia? :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti